facebook

На Київщині затримали старого педофіла

76-річний зловмисник розбещував 14-річну дівчинку протягом двох років.

Жахливий випадок стався в селі Карапиші Миронівського району на Київщини: правоохоронці затримали педофіла. 76-річний чоловік шляхом шантажу протягом двох років примушував 14-річну дитину до статевих стосунків.

“За спецлінією 102 звернулася мама потерпілої дівчинки і повідомила, що чоловік із сусіднього села примушував її дочку до статевих стосунків, погрожуючи тим, що все розповість у школі, де вчиться дитина. Дівчинка зняла на телефон всі ці вульгарності, що і послужило доказом для затримання педофіла. Все відбувалося в його будинку”, – повідомляють в ГУ НП Київської області.

Підозрюваний був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (“Розбещення неповнолітніх”). Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, в парламенті зареєстрували законопроект про внесення змін до деяких законів України, якими пропонується захистити дітей від статевих злочинів, а також ввести кастрацію для педофілів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зазначимо, що ініціаторами проекту закону стала велика кількість депутатів.

Законопроектом передбачається створення Єдиного реєстру осіб засуджених за злочини проти статевої свободи та недоторканості малолітньої чи малолітнього і посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та недоторканості неповнолітніх. Осіб, яких беруть на роботу до дитячих закладів, зможуть перевірити за цим реєстром.

Крім того, депутати хочуть посилити відповідальність педофілів аж до хімічної кастрації.

Раніше співробітники поліції в Одесі затримали на пляжі в Аркадії 72-річного чоловіка, якого підозрюють у домаганнях до 12-річної дівчинки. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції міста.

“Під час патрулювання пляжу Аркадія до велопатруля звернувся охоронець пляжу, який заявив, що бачив, як літній чоловік чіплявся з розмовами до дівчинки, яка перебувала на пляжі без супроводу дорослих. Заявник пояснив, що коли підійшов до неї, чоловік пішов, а дівчинка попросила про допомогу”, – йдеться в повідомленні.

У свою чергу, дівчинка зізналася, що кілька днів тому до неї “підійшов незнайомий дідусь, протягом трьох днів він спілкувався з нею на непристойні теми, а під час останньої зустрічі торкнувся її тіла”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...