facebook

Багато поранених і загиблих: Моторошна аварія поїзда, перші кадри катастрофи

На місці події працюють правоохоронці, задіяна санавація.

Не менш шести вагонів пасажирського поїзда, що прямував з Капикуле в Стамбул, зійшли з рейок в провінції Текірдаг.

Є загиблі і поранені, проте точна їх кількість невідома. За словами губернатора Текірдаґ Мехмета Цейлана, постраждалих відвезли до лікарень на вертольотах. Президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана вже поінформували про трагедію. Причина аварії не уточнюється, проте відомо, що поїзд був переповнений.

«Є багато поранених, земля занадто пухка, автомобіль не може проїхати в регіон, ми запросили вертольоти», – зазначив Цейлана.

Нагадаємо, щонайменше 49 туристів пропали безвісти після того, як під час сильного шторму біля узбережжя тайського острова Пхукет перекинулися два човни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Туристичне судно Phoenix Diving під час шторму перекинулося недалеко від коралового острова Хе біля південного узбережжя Пхукета. За словами губернатора Норрафата Плодтонга, у момент катастрофи на борту судна були 97 осіб, в основному туристи з Китаю. Губернатор заявив, що 48 пасажирів вдалося врятувати, 49 осіб поки вважаються зниклими без вести.

Як повідомили в місцевій поліції, 90 пасажирів були врятовані, і тільки семеро зникли безвісти. Поки не вдалося встановити причини такої розбіжності інформації.

Ще одне судно під назвою Zanetta, на якому перевозили 39 осіб, туристів з Китаю та європейських країн, перевернулося поряд з островом Май Тон, на південний схід від Пхукета. За даними влади, всі пасажири встигли покинути судно до його затоплення і благополучно дісталися до берега.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...