facebook

Які дівчата частіше погоджуються на інтим

Вчені з’ясували, що скромні дівчата частіше погоджуються на секс, ніж ті, яких називають розпусними. Дослідження про сексуальні уподобання жінок опубліковано на сайті Університету Вандербільта, передає Ukr.Media.

 

 

За даними опитування, досвідчені дівчата, які знають, чого хочуть від близькості, погоджуються на секс рідше, ніж скромниці, так як останні частіше не проти інтиму з ввічливості. Дослідження базується на відповідях близько семи тисяч гетеросексуальних респонденток.

Дослідниця Хізер Кеттрі каже, що дівчата, які розуміють, що з ними знайомляться для сексу на одну ніч, схильні відмовляти чоловікам. Вона додала, що такі жінки знають, чого хочуть від інтиму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вони ґрунтуються на своєму досвіді, а подібного роду інтрижки їх не цікавлять.

Кеттрі впевнена, що її робота важлива в сучасному соціумі, адже знання в цій області здатні уберегти сексуальне і особисте життя молодих людей.

«Залучення в небажані статеві зв’язки завжди має негативні наслідки для жінок, в тому числі психологічні травми», — каже Кеттрі.

Вона вважає, що потрібно зняти заборону з теми сексу, яка досі вважається недоречною для висвітлення в ЗМІ:

«Громадський осуд налаштовує жіноче і чоловіче суспільство один проти одного. Всі чудово розуміють, що у молодих людей є сексуальний потяг до протилежної статі. Найчастіше вони реалізують його через партнерів, які до цього не готові, що неминуче призводить до насильства».

Під час опитування 61,97% жінок повідомили, що в їхньому житті ініціатором сексу найчастіше виступав чоловік, 31,78% — що для них задоволення партнера важливіше власного і 6,89% — що вони погоджувалися на неприємні їм сексуальні дії заради задоволення партнера.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...