facebook

Гороскоп на 8 липня 2018 року

Овен

Завершуйте ті справи, які давно почали. Не варто піддаватися своїй злості. З різкими спалахами гніву допоможуть впоратися рідні люди.

 

 

Телець

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

День символізує очищення, оздоровлення. Ймовірний енергетичний сплеск у багатьох Тельців. У цей період легко розлучатися зі шкідливими звичками.

Близнюки

Постарайтеся триматися поруч з тими людьми, від яких відчуваєте емоційний спокій. Так як цей день обіцяє бути трохи напруженим.

Рак

День сприятливий для будь-яких починань як в діловій сфері, так і в особистій. Ви давно збиралися щось зробити, але відкладали? Все якось духу не вистачало? Саме час приступати до реалізації задуманого!

Лев

Сьогодні Левам краще взяти перепочинок. Невдало складатимуться справи як на роботі, так і в любовних відносинах. Найкраще провести цей день на самоті.

Діва

День символізує будинок, вогнище, майно. Багато Дів отримають можливість маніпулювати якимось майном: продавати, обмінювати, здавати в оренду.

Терези

Постарайтеся сьогодні не нервувати. Не вступайте в конфлікт з коханою людиною і не йти на його провокацію. Про свої секрети краще буде нікому не розповідати.

Скорпіон

Будьте уважні до своїх фінансів. Дуже складно буде утриматися на поводу, якби будете не серьйозно ставитися до справ. Зосередьтеся.

Стрілець

Потрібно буде приймати важливі рішення, що допоможе вийти на новий соціальний рівень. В оточенні з’являться успішні люди, на яких і слід орієнтуватися. Однак не забувайте, що і ваші успіхи теж повинні бути оцінені по заслугах.

Козеріг

Цей день буде сповнений успіхів, якими ви сміливо зможете поділитися з родичами. Не забувайте про відпочинок.

Водолій

Постарайтеся налагодити свою роботу, щоб все встигнути. Не варто себе навантажувати, можуть виникнути проблеми зі здоров’ям.

Риби

Цей день символізує непорозуміння. Не виключені затримки, запізнення, пробки. Можливі конфлікти з родичами з приводу загальної сімейної нерухомості.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...