facebook

У Чернівцях під час отримання хабара затримали підполковника Держзв’язку

Просив гроші за видачу трудової книжки. На хабарі «погорів» начальник відділу урядового фельд’єгерського поштового зв’язку у Чернівцях, який брався за «вирішення численних питань».

 

 

Про це на своїй сторінці у суспільній мережі facebook повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк.

Так, 36-річний підполковник вирішив «підзаробити» 11 000 гривень на підлеглому. За ці кошти він мав організувати виплати одноразових видів грошового забезпечення та видачу трудової книжки колезі після звільнення. До того ж, за 600 доларів США мав посприяти громадянину із прийомом у відділ на роботу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Затримали його після отримання чергових частин хабарів: 3 000 гривень від співробітника та 100 доларів США від громадянина.

«Щойно колеги проведуть обшуки за місцем роботи і проживання фігуранта справи, одразу повідомимо офіцеру про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України і звернемось до суду. Клопотатимемо про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, а також про відсторонення від займаної посади», – ідеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...