facebook

У Чернігові цигани побили перехожого заради наживи (ФОТО)

Двох ромів, які напали на перехожого, затримали небайдужі люди і викликали поліцію.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів Олександр Тарнавський.

«Годину тому (близько 20 год 2 липня, – ред.) поверталися з дружиною додому з магазину. Помітили, як на іншому боці вулиці дві особи ромської національності б’ють чоловіка, крадуть в нього сумку і починають втікати. Погнався за ними. Разом зі мною за ними побіг небайдужий перехожий.

Хвилин через 10 роми втомились тікати і запропонували забрати сумку і відпустити їх. Принципово продовжив погоню. Прямо під першою школою мій удар зупинив втікача, внаслідок чого він ефектно намертво впав в клумбу», – пише користувач соцмережі.

За його словами, люди викликали поліцію, яка прибула за п’ять хвилин.

«Із показів поліції виявилось, що особи ідентифікують себе як «цигани-урсари», родом із Молдови, але живуть в Чернігівській області. Чи то Довжик, чи Корюківка. Одного звати Ібріян Радуль (17 років), іншого – Артур (31 рік). Скоріше за все, були під впливом алкоголю та амфетаміну. Напад на чоловіка бачило осіб 20-30, але втрутився зі мною лише один», – зазначив Олександр Тарнавський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Чоловік також обурився реакцією людей, які байдуже спостерігали за тим, як цигани гамселили перехожого.

«Люди, не будьте байдужі. В усіх нацменшин солідарність є, то куди вона поділася в українців? Потім всі говорять, що постраждали «ні в чому невинні роми». А що вони вміють? Де їх славетна історія»? Мої діди і прадіди пахали цю землю, воювали за неї. Вони поливали її своїми потом і кров’ю. Що робила ця «нація», що робить зараз, коли в країні війна? Багато їх воювати за цю землю поїхали?

Я вам скажу що вони роблять. Ті, що бідніші, – крадуть металобрухт, щоб потім здати; займаються жебрацтвом і дрібними крадіжками. Ті що багатші – торгують наркотиками. Новина? – Для багатьох ні. Тож запхайте в одне місце толерантність та «нема поганих націй, є погані люди», – написав він.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...