facebook

Еротична бачата, чуттєва кізомба: хмельничани влаштували танці посеред вулиці

У Хмельницькому стратував фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців. Щонеділі протягом липня на майданчику перед кінотеатром Шевченка запалюватимуть молоді хореографи танцювальних клубів та колективів міста, навчаючи хмельничан танцювати різні види соціального та вуличного танцю.

 

 

Вчора, 1 липня, відбулося відкриття фестивалю «Нестримний потік». Як зазначив один з його організаторів Сергій Щербанюк, конкурс має на меті розкрити талант кожного з тренерів і залучити хмельничан до активного способу відпочинку.

«Багато хореографів, які є дійсно обдарованими, не мають відповідної освіти. Це їм заважає підійматися професійною драбиною. Але при цьому вони талановиті та запалюють своєю енергією інших. Серед таких викладачів ми будемо проводити перший міський конкурс, – говорить він. – Тренери будуть демонструвати свої підходи до навчання. Їхнє основне завдання – запалити людей, які вперше танцюють, навчити їх «азів».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не багато хмельничан вирішили взяти участь у майстер-класах під час першого “заняття”

Під час першого танцювального опен-ейру провели два майстер-класи: з парної «Бачати» від хореографів Артема Боднарука (Bachateamo Club) і Асі Воронової («El Descansо») та індивідуальної «Кізомби Леді Стайл» від Асі Воронової. Не обійшлося без показових виступів від танцювальних тренерів.

По завершенню всього циклу будуть створені ролики з кожним майстер-класом, які будуть розміщені на сторінці Управління культури і туризму. Переможців фестивалю-конкурсу визначать хмельничани за найбільшою кількістю вподобань після перегляду цих відео. Голосування триватиме протягом серпня, а першого вересня оголосять кращих. Що саме отримає переможець – організатори поки не розповідають.

«У серпні для людей, які пройдуть майстер-класи вуличних і соціальних танців, ми запланували провести вечірку. Вона відбудеться у «Мистецькому дворику». Це буде гарна можливість отримати яскраві враження та приємно провести час», – розповів Сергій Щербанюк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...