facebook

Бруд до стелі: офіціант таємно показав, якою є кухня дорогого ресторану Одеси

Офіціант одного з найдорожчих ресторанів Одеси вирішив показати таємниці пафосного закладу. Він не тільки показав, як насправді виглядає кухня елітного закладу біля моря. Офіціант ще й відверто розповів, в яких нелюдських умовах доводиться працювати обслуговуючому персоналу.

 

 

Про те, що службова зона ресторану виглядає зовсім не так, як хотілося б клієнтам, розповів один з його офіціантів.

Близько місяця тому одесит отримав роботу офіціантом в ресторан виїзного обслуговування. Його робота полягала в обслуговуванні столів на виїзді. За це він отримував 45 гривень за годину, за день же можна було заробити близько 300 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Про персонал піклуються адміністратори, але у господарів бізнесу до підлеглих ставлення «скотиняче», – констатує офіціант.

22 червня одесита і його колег вивезли на банкет в Коблево. Обслуговуючий персонал провів більше двох діб на ногах, практично без їжі. Пізніше працівникам довго не виплачували зарплату.

У перший день працівники кейтерингу повинні були провести обід і вечерю. На другий день – накрити сніданок і обслужити вечір у вигляді фуршету. На третій день після обіду вони повинні були повернутися додому в Одесу.

За відрядження їм повинні були заплатити 2400 гривень.

«Тепер як було за фактом: 1-й день – приїхали, стали готувати обід. Все пройшло нормально, почалася вечеря, яка закінчилася о 5:30. 2-й день: на 7:00 ранку вже треба накривати сніданок! Про який ніхто не знав. Всіх вигнали на об’єкт під загрозою, що не заплатять. Сніданок перейшов в вечерю, і в концерт знову до 6 ранку. 3-й день повторився так само», – розповів офіціант.

Через дві доби роботи без відпочинку персонал став бунтувати.

«В результаті на 3-й день абияк до семи ми поїхали в Одесу, так біля офісу по приїзду на Рішельєвській ми просиділи ще годину в очікуванні оплати, хто на сумках, хто навпочіпки. Гетто і жах був протягом цих трьох днів, вірніше, діб», – зазначив він.

Компанія в результаті не заплатила трьом зі зміни.

Окремо офіціант розповів, як їх годували: персоналу поставили в роздягальні на два дні чан з салатом і рисом. Оскільки цю їжу неможливо було їсти, працівники перекушували на кухні.

В результаті хлопець вирішив показати, як насправді виглядають задвірки ресторану, в яких умовах готується їжа.

«На кухні це щось: сморід, ср..ч, продукти в останній день зіпсувалися, холодильників немає. Посуд на шведській лінії не мився, а протирався серветками для іншої страви», – зазначив одесит.

Він зазначає, що користувався телефоном крадькома, бо це заборонено. Знімати в службових приміщеннях не дозволяють.

Але зіпсувати українцям відпочинок у моря можуть не тільки погані ресторани. Так, на українських пляжах з’явилися великі медузи, які можуть зіпсувати туристам відпочинок. Їх помітили в прибережній смузі Азовського моря в районі Арабатської стрілки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...