facebook

“Кинув закривавлену в кущах”: Рецидивіст жорстоко згвалтував 10-річну дівчинку

В одному з сіл Новомосковського району Дніпропетровської області 28-річний педофіл-рецидивіст зґвалтував 10-річну дівчинку. Після того залишив закривавлену дитину в кущах.

Зараз школярка перебуває в лікарні, медики оцінюють її стан як важкий, повідомляє відділ комунікації поліції області.

“У поліцію із заявою про зникнення доньки звернувся місцевий житель. Через деякий час голу дитину знайшли в кущах – роздягнену і всю в крові. Правоохоронці разом з родичами попрямували на пошуки злочинця. Очевидці бачили, як той їхав на велосипеді в інше село. Групи патрульних розділилися, щоб заїхати в населений пункт з різних сторін. Поліцейські побачили чоловіка, який підходив за прикметами. Коли він побачив патрульних, то змінив напрямок руху. Поліцейським вдалося його наздогнати. На одязі підозрюваного було видно сліди крові”, – йдеться в повідомленні.

Дитина впізнала свого кривдника. Ним виявився місцевий житель, який в 2010 році був засуджений за згвалтування 10-річного хлопчика. У 2018 році він вийшов на свободу.

Підозрюваного доставили в Новокодакское відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, у Куп’янському районі Харківської області правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у викраденні і розбещенні 9-річної дівчинки. Поліцейські з’ясували, що 67-річний чоловік був раніше судимий за розбещення малолітніх, а після відсидки влаштувався охоронцем в місцевій котельні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...