facebook

“Дівчата кричали та кликали на допомогу”: Абсолютно голий військовий розгулював вулицями міста і чіплявся до перехожих

Вулицями Чугуєва розгулював голий чоловік. За словами очевидців, чоловік чіплявся до дівчат. Надалі з’ясувалося, що хуліган опинився військовослужбовцям 54-ї бригади.

 

 

“Близько 22.30 мешканка міста почула гучний крик дівчини, яка бігла з парку “Молодіжний” до магазину “Кулиничі”. За нею бігла група молодих людей. Потім хлопці зупинили машину патрульної поліції і показували в бік булочної. Поруч з магазином лежав повністю голий чоловік, якого, притиснувши до асфальту, тримали молоді люди”, – пишуть в чугуївському пабліку.

Як виявилося, дівчата 15-17 років сиділи на лавочці, коли до них підійшов оголений чоловік. Він був не в собі і не давав спокою підліткам. За ситуацією спостерігали знайомі дівчат, які згодом схопили дивного громадянина і утримували до приїзду правоохоронців.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами очевидців, натовп розлючених чоловіків ледь не влаштував чоловікові самосуд.

“Поліцію викликала я, а дівчата, що сидять в кафе, відбивали цю людину від групи очманілих молодих людей, які готові були його забити до смерті”, – говорить Ірина Пилова.

Правоохоронці забрали неадекватного громадянина, а згодом передали в руки медиків “швидкої”.

Поліцейські з’ясували, що людина, яка розгулювала по місту без одягу, – військовослужбовець 54-ї бригади, зараз вона дислокується під Чугуєвом.

Пізніше чоловік зізнався правоохоронцем, що знаходився під впливом синтетичних наркотиків, так званих солей.

У медіацентрі Міноборони розповіли, що 54-а бригада не так давно повернулася із зони проведення ООС і з 15 червня військовим надали відпустку.

“Вони були на Донбасі 7 місяців, і найближчим часом будуть лагодити техніку і відновлюватися – хтось поїхав у відпустку до рідних, хтось ліг підлікуватися в госпіталь, щоб через кілька місяців знову відправитися в зону проведення операції об’єднаних сил. Що стосується інциденту, про який йде мова вище – якщо з’ясується, що ця людина дійсно військовослужбовець – він понесе покарання”, – прокоментував прес-офіцер Дмитро Горбунов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...