facebook

У Миколаївській лікарні №1 агресивний пацієнт жорстоко побив перехожого, чоловік перебуває в комі

У миколаївській міській лікарні №1, 10 червня в полудень стався безпрецедентний випадок. Агресивно налаштований пацієнт наркологічного відділення ледве не до смерті не забив випадкового перехожого. За словами очевидців, 30-річний Максим Середа, який прийшов на обстеження в кардіологію, спокійно йшов по території медустанови, коли на нього напав неадекватний хворий.

 

 

Свідки інциденту розповідають, що буйний пацієнт лікарні кричав, що всіх вб’є, вдарив свою жертву в обличчя, від чого хлопець впав і вдарився головою об пеньок. Після чого неадекватний чоловік сів зверху на безпорадного потерпілого став його жорстоко бити і душити.

Співробітники поліції, які прибули за викликом, затримали дебошира. Однак Максим уже був без свідомості. Молоду людину, госпіталізували в реанімаційне відділення нейрохірургії в ЛШМД.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Майже 10 днів Максим з проломленим черепом і травмою головного мозку знаходиться в комі. Лікарі борються за його життя.

За словами правоохоронців, затриманий неодноразово потрапляв в поле їх зору. Нещодавно в стані алкогольного сп’яніння він приставав до таксистів на вулиці Соборна. Відносно громадянина порушено кримінальну справу, і він відправлений на два місяці в СІЗО.

На лікування Максима Середи щоденного йде багато грошей на дорогі ліки. Родичі підсудного в лікувальному процесі участі не приймають і на зв’язок не виходять. Сім’я Максима просить допомогти зібрати гроші на лікування.

У Максима є 8-річна дочка, і вона чекає тата додому.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...