facebook

На Львівщині сталася серія моторошних трагедій у місцевих лікарнях

Загадкова низка самогубств сталася в трьох різних лікарнях Львівської області за останній тиждень. Місцеві пацієнти ні з того ні з сього почали викидатися з вікон медичних установ.

 

 

Останній такий інцидент стався в ніч на 18 червня в 8-й клінічный лікарні. 66-річний чоловік, якого було госпіталізовано через проблеми з серцем, несподівано для всіх вистрибнув з п’ятого поверху будівлі.

Він пролежав у лікарні лише два дні. В даний момент поліція намагається з’ясувати, що підштовхнуло його на самогубство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

17 червня аналогічний випадок стався в одній з лікарень Трускавця. 37-річний пацієнт вистрибнув з шостого поверху медичного закладу.

До цього, 12 червня, 81-річний чоловік викинувся з вікна ще однієї львівської лікарні. Прес-офіцер поліції Львівщини Світлана Добровольська зазначає, що в останньому випадку самовбивця не лежав у лікарні, а прийшов туди провідати іншого пацієнта.

«Коли пенсіонер, розбивши своїм тілом скло, вистрибнув з вікна 9-го поверху, в руках у нього була амбулаторна карта. Але останню відмітку там зробили за два місяці до цього трагічного випадку: дідусеві прописали краплі для очей», – розповіла Добровольська.

Всі ці випадки були кваліфіковані як самогубства. Однак їх причини до сих пір залишаються невстановленими.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...