facebook

За пляшку води: На Черкащині сталося жорстоке вбивство

До Монастрищенського відділення поліції надійшла інформація, що в одному із приймальних відділень лікарні від тяжких тілесних ушкоджень помер чоловік.

 

Правоохоронці з’ясували, що побитого 48-річного потерпілого у непритомному стані виявили випадкові перехожі, в парку на лавочці. Поліцейські відразу розпочали заходи спрямовані на встановлення осіб, які причетні до побиття потерпілого.

Правоохоронці спілкувалися з місцевими жителями, які могли бути свідками побиття, проводили подворовий обхід та переглядали відео з камер спостереження, які були встановлені поблизу місця події. Одна з камер зафіксувала бійку та осіб, які приймали в ній участь.

Їх особи були встановлені. Ними виявились двоє 17-річних місцевих жителя. Молодиків затримали, при спілкуванні з поліцейськими вони пояснили, що побили потерпілого, щоб помститись за те, що він в парку, де перебував брат одного із підозрюваних, без дозволу взяв його пляшку води, яка стояла на лавочці та випив її.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На даний час молодиків затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчим відділенням Монастирищенського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за пунктом 12, частиною 2, статті 115 (Умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про вручення їм підозри та обрання міри запобіжного заходу.

За вчинення даного кримінального правопорушення, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі, — інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...