facebook

“Вишкіл для жриць кохання і шалена зарплатня”: Як працюють елітні борделі для “слуг народу” та як живуть їхні “дівчатка”

Українські політики-чоловіки та олігархи не люблять собі ні в чому відмовляти. Стосується це не лише дорогих машин, заміських віл, подорожей, одягу, а й «дорослих» розваг. Журналісти проекту «Гроші» провели власне розслідування і дізналися те, про що більшість українців навіть і підозрювати не могли. Елітні масажистки чи все-таки повії? Хто з нардепів користується їхніми послугами, скільки їм платять за мовчання та куди зникають надто говіркі? Про це та багато іншого…

Журналістка проекту пройшла шлях дівчат, які згодом лягають у ліжка до політиків та олігархів. При співбесіді їй наказали заховати телефон подалі, а головною вимогою до дівчат-ескортниць є вміння добре тримати язик за зубами.

Перевірку Ярослава пройшла успішно. Більше того, «масажний салон», куди влаштувалась Ярослава, навіть відправив її до клієнта. За розмовою з ним, вона дізналась, що він працює у відомій міжнародній організації, тож грошей на сексуальні розваги має і їх зовсім не шкодує.

Експерт у цій сфері Євген розповів журналістці, що такі «салони» інтиму для сильних світу цього тримають люди теж далеко не бідні. Він навіть назвав ім’я однієї власниці подібного закладу – Влада Л. (Можливо, він мав на увазі Владу Литовченко, однак стверджувати не можемо). Багато чуток ходить і навколо імені «співочого» ректора – Поплавського.

Перед тим, як дозволяти жрицям кохання йти «на побачення», для дівчат проводять справжній вишкіл. Їх навчають буквально усього. До елітних повій існує цілий ряд вимог: окрім красивого тіла і лиця, вони мають мати хорошу освіту і володіти іноземними мовами, адже до них звертаються навіть іноземці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За годину своєї роботи дівчата поважних чоловіків отримують від 200 доларів і більше, а от за місяць сума може досягати і 10 тисяч «зелених». Щоправда, заробити ці гроші не так вже й легко, як вам здається. Експерт розповів, що зараз депутати та олігархи стають вимогливішими: звичайним сексом нікого з них не здивуєш, тож вони просять чи то змушують «жриць» втілювати в життя їхні найпотаємніші бажання. Часто, ці забаганки є збоченням найвищого ґатунку і, дівчатам, щоб якось пережити все дійство, доводиться приймати спеціальні препарати, які приглушують біль.

Траплялись випадки, коли елітні повії зникали без вісті, або ж вчиняли самогубства. Однією з таких історій є випадок самогубства молодої красуні у шикарній квартирі в одному з елітних районів столиці. Катерині було всього 19 років, коли її знайшли з кулею в чолі. Рідні красивої дівчини стверджують, що у цій справі замішані політики або ж бізнесмени, оскільки на шикарну квартиру у студентки з провінції грошей точно не було.

Ще однією підставою, аби вжати цю справу сфальсифікованою є той факт, що за день до смерті юної красуні, на рахунок її батьків надійшла кругла сума грошей. Наче відкуп.

Очевидно, Катя забагато знала і була як «скринька Пандори» для якогось вельможі. За це дівчина і поплатилася життям.

І хоч, схеми з елітними борделями розкривають одну за іншою, та ці заклади досі працюють і заманюють до себе молодих дівчат, обіцяючи легкі гроші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...