facebook

“Ніяка мати тобі нічого не сказала!”: Священик зухвало розкритикував вчинок відомого співака, який покинув маму в день смерті

У недільній проповіді відомий тернопільський священик, митрофорний протоієрей Євген Заплетнюк піддав жорсткій критиці недавній вчинок Олега Винника, який викликав осуд громадськості. Про це повідомляє місцеве видання “Місто”.

“Він, маючи можливість бути біля мами, бути біля її труни, він пішов співати, тому що гроші йому дорожче. Він каже: “Мати мені сказала”. Ніяка мати тобі нічого не сказала, тому що мати, вирощуючи своїх дітей, хоче, щоб на старість вони їй ложку води подали”, – пояснив священик.

За його словами, батькам необхідно вчити дітей добру і пояснювати, що є речі, які дорожче грошей. Без цього, за словами священнослужителя, батьки не зможуть жити щасливо. При цьому він додав, що і глядачі, що купили квитки на концерт О. Винника, стояли перед дилемою, оскільки в той же день в місті був призначений траур за загиблим в АТО місцевим жителем.

Однак, незважаючи на горе в сім’ї загиблого воїна, стадіон був заповнений шанувальниками співака. На думку священика, ці люди віддали перевагу “дешевим за своєю суттю пісням”. Нагадаємо, український співак Олег Винник, у якого 28 травня померла мати, наступного дня відіграв концерт у Тернополі.

Перед виступом він звернувся до публіки і пояснив, чому не відмінив концерт, незважаючи на горе в сім’ї. При цьому артист визнав, що розуміє, що багато його засудять за такий вчинок.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Про один відомий концерт у Тернополі

Страшна історія того, які ми є… (Фрагмент із проповіді 10.06.18)

Gepostet von Протоієрей Євген Заплетнюк am Sonntag, 10. Juni 2018

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...