facebook

Повидирали шматки плоті: бійцівські собаки ледь не відправили чоловіка на той світ

Обгризли майже до кісток.

На Харківщині у місті Дергачі двоє пітбультер’єрів напали на чоловіка посеред вулиці. 10 хвилин вони шматували свою жертву, а очевидці не могли відігнати собак від чоловіка навіть автомобілем.

“Жахливі кадри зафіксувала камера спостереження. Постраждалий Ігор Агарков стверджує, що просто ішов у власних справах, коли з-під паркану вибігли пси та накинулися на нього. Чоловік притиснувся до паркану, руки виставляв – відбивався”, – розказала ТСН.

Постраждалий зараз перебуває в лікарні – собаки повидирали з його тіла шматки плоті.

Сусіди кажуть, що намагалися допомогти Ігорю, але собаки немов не відчували болю – в них кидали камінням, а вони продовжували стрибати на чоловіка. Обурені місцеві жителі нарікають, що це далеко не перша проблема від бійцівських собак одного і того ж власника.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На власника тварин вже писали заяви, але торік він відбувся штрафом. Розповів, що його собаки цілком адекватні і їх просто спровокували.

Налякані місцеві жителі запевненням Сергія не вірять і вимагають собак вилучити. Але у поліції кажуть, що зробити це можна лише за рішенням суду. За ситуацію з постраждалим перехожим господарю тварин загрожує штраф і 2 рокі позбавлення волі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...