facebook

Запанувала правда. На Прикарпатті мітингувальники домоглись ремонту дороги

У вівторок, 12 червня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Олег Гончарук доручив керівнику Служби автомобільних доріг розпочати ремонт дороги в Делятині, повідомляє місцеве видання «Курс». Рішення було прийнято, під час наради чиновників стосовно стану ремонту доріг в області, на яку приїхали близько сотні мітингувальників.

 

 

Нагадаємо, що постанову було прийнято після майже тижневого перекриття дороги мешканцями Косівського та Надвірнянського районів. Протестувальники перекривали дорогу державного значення «Мукачево – Львів». Люди вимагали відремонтувати дороги, котрі ведуть до їхніх населених пунктів. Мова йде про прилеглі до Делятина села Заріччя, Чорний Потік, Чорні Ослави, Березів, Білі Ослави, Яблунів.

«Коли ми зайшли до зали, то не відчувалось прихильності від Гончарука. Навпаки, було намагання перевести тему. Говорилось, що є присутні представники різних районів, які також мають проблеми. Було враження, що проблеми протестувальників хочуть вирішити проблемами обурених громад. Але цього їм не вдалось зробити», – заявив один з ініціаторів блокування дороги в Делятині Микола Мединський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Після спілкування з протестувальниками Олег Гончарук пообіцяв знайти додаткових 40 млн грн на ремонт дороги Яблунів – Делятин. Гончарук доручив структурним підрозділам виділити 20 млн грн та підготувати проект розпорядження спрямування цих коштів на ремонт дороги Яблунів – Делятин. Ще 20 млн грн мають вишукати в бюджеті протягом червня-липня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...