facebook

Подробиці трагедії в Грузії: загинула українська сім’я з дочкою

Нещасний випадок стався в сьогодні вдень в Хелвачаурському районі, в човні знаходилися шестеро людей

Троє туристів, які загинули під час рафтингу на річці Чорохі в високогірній Аджарії, є громадянами України. Про це повідомили в Службі по управлінню надзвичайними ситуаціями, передає портал “Новини-Грузія”

Нещасний випадок стався сьогодні вдень в Хелвачаурському районі. У човні знаходилися шестеро людей. Як повідомляється, човен перевернувся, і всі вони опинилися в гірській річці. На місці працювали рятувальники. Прибувши на місце, відразу вони виявили тіла трьох загиблих, а трохи пізніше – тіло ще однієї людини.

Загиблі туристи – члени однієї сім’ї. Подружжя та їх 24-річна дочка приїжджали в Грузію з України другий рік поспіль. У минулому вони вже займалися рафтингом на річці Чорохі.

Що стосується четвертого загиблого, то він є громадянином Грузії. Чоловік супроводжував туристів під час спуску по річці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Сталася справжня трагедія. Серед загиблих троє іноземних туристів, імовірно слов’яни. Один із загиблих наш співвітчизник”, – сказав журналістам мер Хелвачаурі Джумбер Вардманідзе.

Кримінальну справу порушено за статтею “заподіяння смерті з необережності”, що карається обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк від 2 до 4 років.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...