facebook

Українська ведуча Сніжана Єгорова потрапила до лікарні (відео)

Українська ведуча Сніжана Єгорова потрапила до лікарні. Зірка записала відеозвернення зі шпиталю, звернувшись зі словами подяки до своїх прихильників.

Відповідне відео знаменитість опублікувала в соціальній мережі, передає 24 канал.

Сніжана Єгорова постала на кадрах без макіяжу та ідеальної зачіски. Зірка не пояснила, чому саме вона потрапила до лікарні, зазначивши, що прагне відпочити.

У відеозверненні зірка звернулась до всіх, хто її підтримує. Сніжана Єгорова пожартувала, що якби її прихильники знали, у якому шпиталі вона перебуває, то там можна було б відкривати власний кабінет для прийому. Така увага людей, за словами телеведучої, їй зараз вкрай необхідна, адже вона отримує багато гнівних повідомлень та критики стосовно свого особистого життя.

“Я хочу трохи відпочити, подумати про себе, своє майбутнє, про майбутнє моїх дітей. Як ви знаєте, останні п’ять років я сама повністю їх виховую і все це відбувається під нескінченною хвилею звинувачень, принижень з боку багатьох людей, які не хочуть розбиратися у цій ситуації”,– розповіла Сніжана Єгорова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Телеведуча ледь стримувала сльози на відео та розповіла, як їй складно розділяти сум з мамами, які самотужки виховують своїх дітей.

“Сьогодні зранку мені зварили каву. Прості люди, жінки, вони так жаліють мене, а я плачу, бо шкодую їх. Я чудово розумію, як складно інколи опинитись на самоті, без підтримки. І я знаю багато жінок, які виховують самі дітей, які щодня намагаються посміхатись, не зважаючи ні на що”, – додала Сніжана Єгорова.

Нагадаємо, що Сніжана Єгорова офіційно розлучилась з Антіном Мухарським. пара мала 5 дітей, які залишись з телеведучою. Нещодавно Антін Мухарський покинув Україну, намагаючись отримати політичний притулок у Європі. Шоумен, який відмовляється платити аліменти, розповів про труднощі свого емігрантського життя.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...