facebook

У Вінниці п’яний чоловік бив поліцейських, які гасили його автівку

Тепер відповідатиме за напад на поліцейських. Близько півночі 6 червня на вулиці Олега Антонова у Вінниці в дворі житлового сектора спалахнув легковий «Opel». На місце події свідки викликали патрульну поліцію, яка вже повідомила про НП пожежників.

 

Як повідомляє прес-служба патрульного підрозділу, під час роботи копів на місці події на них напав власник машини. Поліцейські, коли побачили охоплений вогнем легковик, дістали вогнегасник та почали гасити вогонь. Їм також допомагали люди, які зібрались у дворі. Тут же був і 28-річний власник машини, який виявився п’яним. Коли патрульні намагалися опитати його щодо причини виникнення займання, він почав лаятися та погрожувати. Далі чоловік вдарив одного інспектора рукою в обличчя, а іншому завдав удару в ногу. Крім того, дебошир намагався дотягнутися до зброї одного з поліцейських. Після цього правопорушник закрився в салоні автомобіля, відмовляючись називатися та надавати документи правоохоронцям.

Останні буди змушені викликати на місце події слідчо-оперативну групу. Чоловіка затримали та доставили до відділку поліції для з’ясування обставин.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...