facebook

У Хмельницьку бандити під виглядом громадської організації займалися рекетом на місцевих автовокзалах

У Хмельницьку правоохоронці викрили двох рецедивистов – організаторів банди рекетирів і п’ятьох її активних членів, які під прикриттям громадської організації півроку знущалися над перевізниками на місцевих автовокзалах. Про це повідомляє департамент комунікацій Нацполіціі.

 


Зокрема, бандити під прикриттям громадської організації «обклали» даниною водіїв всіх маршрутних автобусів, які були змушені, заїжджаючи кожен раз на територію автовокзалів, платити 25 гривень за зупинку, посадку і висадку пасажирів.

Водіям, які відмовилися виконувати такі злочинні вимоги, члени групи пошкодили їх маршрутки: розбили вікна, порізали колеса і заборонили заїжджати на території автовокзалів Хмельницького і області.
Щомісяця бандити «заробляли» рекетом по 160 тис. Гривень з чотирьох автовокзалів обласного центру. А за півроку їх діяльності сума досягла 1 млн гривень.

Бандитів затримали під час спецоперації із залученням бійців спецпідрозділу «КОРД».
В ході обшуків правоохоронці знайшли у фігурантів печатки та посвідчення громадської організації, під прикриттям якої вони діяли, блокноти з обліковими записами, пневматична та холодна зброя, біти, кастети, бойові патрони і гроші.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...