facebook

На Вінничині по-звірячому знущались над ветераном АТО

Надзвичайна по цинічності і зухвалості подія — знущання над учасником бойових дій, який тільки повернувся з полігону з перепідготовки по підвищенню боєготовності.

 

Олександр Віталійович Дяк одружений, проживає в Іванківцях. Повернувшись з полігону, ще не працевлаштувався, тому погоджувався на виконання будь-яких оплачуваних робіт на день, на тиждень. Чим і забезпечував родинний достаток.

Молодий хлопець вагою приблизно 50 кілограм, задніх не пас на фронті. Був АГ-сником, служив в мотопіхоті танкового прикриття. Двоє коріних мешканців Іванківець, на скільки відомо, не служили в армії взагалі, запросили Сашу попрацювати на новобудові за 200 гривень вдень. Відпрацювавши один день, отримав 200 гривень від замовника робіт в селі Сигнал.

Наступного дня його по-звірячому побили, катували, залякували, волочили непритомного за ноги по землі, накидали на шию петельку, змушували копати собі яму. Все це проводилося під морально-психологічним тиском, під гаслом «Не вбили тебе в АТО, доб’ємо ми».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Звернувся в поліцію через пару днів. Правоохоронці заяву взяли, на руки номерок не дали, сказали тільки останні цифри, які не зміг запам’ятати. Направлення на судмедекспертизу не дали. При редакції газети у волонтерському центрі створено групу по захисту родини ветерана бойових дій.

По телефону 102 з мобільного телефону були повідомлені правоохоронці про безчинства поліції в Козятині, а вірніше бездіяльність. Обласні правоохоронці взяли на котроль дану справу.

Про подію повідомлено на гарячу лінію Служби безпеки України за телефоном (0432)53-13-09. Зареєстровано повідомлення про прояви сепаратизму в с. Іванківці та бездіяльність Козятинської поліції з приводу катування учасника бойових дій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...