facebook

У київському ліцеї 12-річному школяреві однокласники зламали хребці

В одному з престижних столичних ліцеїв однокласники сильно побили семикласника Максима Черникова. Хлопцеві поламали хребет через що він на чотири місяці виявився прикутий до ліжка.

 

Про це йдеться в сюжеті «Сніданок з« 1 + 1 ».

Максиму – 12 років. Він активно займається плаванням і спортивно-бальними танцями. І щоб здійснити ще одну свою мрію – стати рекламістом, у вересні з простої школи він перейшов в спеціалізований столичний ліцей. Однак там його почали цькувати однокласники.

«Відбирали сумку, били, штовхалися, брали рюкзаки і перекладали речі. Після цього я побіг на другий поверх. Але вони там мене знайшли і побігли. Некрішевіч мене вдарив по плечу, я захищався, щоб вони мені в голову не потрапили. Некрішевіч сказав дітям, які там стояли: «Відійдіть!», І з усієї сили вдарив мене, я відлетів і впав », – розповідає Максим.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через кілька хвилин його привели в медпункт. Він скаржився на гострий біль в спині, грудях і серце. Чи не відчував ніг. Все, що зміг зробити, – зателефонувати до бабусі.

«Я приїхала через півтори години туди. І ніяка допомога дитині не була надана взагалі! Розумієте? При всьому при тому, що дитина скаржилася на гостру серцеву біль. Коли вони зайшли в кабінет, знаєте, про що вони запитали? Вони не запитали, як він себе почуває, вони запитали: а ти бився? А ти дав здачу? А хто перший кого вдарив? Поки я в грубій формі не припинила цей допит. Потім вже приїхала швидка допомога», – згадує Валентина Волокжаніна, бабуся Максима.

У лікарні з’ясувалося, що у школяра набряк спинного мозку та забій грудної клітки. Через чотири дні лікарі поставили остаточний діагноз – перелом хребта.

«Це не нещасний випадок! Нещасний випадок – це коли людина послизнувся і впав. А тут напали, побили, кинули і зламали хребет! Під час навчального процесу! В школі! Я віддала здорове дитя і забрала звідти покалічене! », – каже мама Максима Анна Чернікова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...