facebook

У яких країнах заборонено цілуватися

В штаті Індіана (США) власникам вусів “забороняється цілувати людську істоту”, щоб не подразнити ніжну шкіру жіночих губ.

kiss27

На початку липня святкували Всесвітній день поцілунків. Свято зародилося на Британських островах в XIX столітті. Близько 20 років тому його офіційно затвердила Організація Об’єднаних Націй.

Попри те, сьогодні ще залишаються країни, де за прояв любові на публіці можна потрапити за грати або нарватися на серйозні санкції.

В штаті Індіана, США, власникам вусів “забороняється цілувати людську істоту”, щоб не подразнити ніжну шкіру жіночих губ. А в штаті Коннектикут чоловікам категорично забороняється цілувати власних дружин по неділях. Чому – загадка.

У Франції, котра дала світу найвідомішу техніку поцілунку, цілуватися суворо заборонено на перонах вокзалів. Правда, ці порушення закону ніяк не караються, і тому не дотримуються.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Лондоні досі заборонені поцілунки в метро і скасовувати заборону ніхто не збирається.

У Швеції також борються з “порушниками”. Там цілуватися заборонено у всіх громадських місцях. При цьому в гіршому випадку можна обійтися зауваженням від поліцейського.

За поцілунок на вулицях столиці Арабських Еміратів можна отримати як серйозний штраф, так і десять днів ув’язнення під вартою.

У Малайзії порушникам суспільної моралі загрожує штраф в $ 75.

Індонезія колись славилася своїми найбільшими Фестивалями поцілунків на острові Балі. Проте сьогодні за поцілунки на людях влада міста Джакарта пропонує карати тюремним ув’язненням до десяти років, чи штрафом у розмірі $ 33 000.

У травні 2011 року у великих парках і скверах Тбілісі, Грузія, з’явилися спеціальні банери, що забороняють поцілунки. За дотриманням порядку стежила охорона, яка робила зауваження у випадку порушення правил поведінки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...