facebook

“Дівчинка пішла на дискотеку, а там…”: Підліток задушив свою 13-річну подругу

14-річний хлопець був відправлений в ізолятор тимчасового утримання.

У Дніпропетровській області поліція затримала 14-річного підлітка, якого підозрюють у скоєнні вбивства 13-річної дівчинки. Про це повідомили у відділі комунікацій Нацполіціі.

“Вбивство сталося близько першої години ночі 2 червня в селищі Іларіонове Синельниківського району Дніпропетровської області. 1 червня ввечері 13-річна дівчинка пішла на дискотеку, після чого батьки втратили з нею зв’язок. В цей же день тіло неповнолітньої виявили місцеві жителі”, – йдеться в повідомленні.

У скоєнні злочину запідозрили 14-річного хлопця, жителя цього ж селища. Було встановлено, що підлітки разом пішли з дискотеки. На березі ставка між ними стався конфлікт, в результаті якого хлопець убив дівчинку, за попередніми даними, задушивши її.

3 червня зловмисникові вручили підозру у вчиненні злочину за статтею “умисне вбивство”. Зараз він затриманий і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. За інформацією правоохоронців, раніше підозрюваний у вбивстві вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку скутерів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...