facebook

Жорстока бійка на Закарпатті переросла у сімейну трагедію (відео)

Місяць тому у селі Тур’я Поляна Перечинського району звичайна сільська бійка перерослав у трагедію однієї сім’ї. Чоловік, який ввечері зайшов у бар просто випити з кумом, побили настільки, щорідні молились, щоб він вижив. Так і сталось. Однак винні і дотепер не збираються відповідати за наслідки. А причина просто сміховинна: мовляв, корову прив’язав не там, де треба.

Очевидцем події був і пан Сергій, який у той день разом із постраждалим зайшов до магазину. Поки чоловік робив замовлення, друга уже лупцювали троє людей на вулиці. Коли ж спробував розігнати кривдників, і сам отримав струс мозку.

Після того, як Володимира доставили до лікарні, його свідомість становила 4%. А череп був проламаний важким предметом. його стан був критичним. Рідні кажуть, що молились, лише аби він прийшов до тями.

Сьогодні життя цієї сім’ї – це суцільний ошук правди та справедливості. За словами близьких, усі, хто брали участь у бійці, й досі на волі. Село маленьке, усі один одного знають. Очевидці. говорити теж бояться. Говорити не хочуть. Мовляв, їх залякали.

Детальніше – у відеосюжеті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...