facebook

“Після тижня коми, помер у реанімації”: Побитий біля нічного клубу Вінниці Юрій Матвійчук трагічно загинув

Молодий вінничанин, якого жорстоко побили 20 травня поблизу нічного клубу «Планета Мода-Бар», що по вул. Стеценко, помер в реанімації, а двоє підозрюваних у завданні тяжких тілесних ушкоджень, запевняють, що не причетні до смерті хлопця. Схоже, розслідування і судовий процес у будь-якому випадку звернуть увагу влади і правоохоронців на ситуацію в «нічний» Вінниці.

 

В історії з загибеллю 23-річного Юрія Матвійчука, який зовсім недавно демобілізувався і знімав житло у Вінниці, розкрилася ціла низка деталей, які можна по-різному трактувати.

Нагадаємо, у нічного клубу хлопця побили. Каретою швидкої допомоги його доставили в лікарню, де оцінили стан як важкий. Шанси на те, що пацієнт виживе, були. Молодий організм міг би впоратися з травмами. Але після того, як тиждень він пробув в комі, серце зупинилося.

Спочатку слідство трактувало інцидент як хуліганство, а двох підозрюваних затримали досить швидко. Це молоді хлопці 23 і 18 років, які живуть на Малих Хуторах. Нібито вони теж відпочивали в нічному клубі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Однак, як пише «20 хвилин», редакція з’ясувала, що вони працювали в «Планеті Мода-Бар» охоронцями. У поліції не підтверджують працевлаштування затриманих – офіційно обидва є безробітними. Мовляв, охорона вивела «напідпитку клієнта» із закладу, і до бійки відношення не має.

Дівчина Юрія посилається на слова друга, який в той вечір був з ним. За його словами, завсідники клубу стали приставати до «новенькому» – Матвійчуку. Потім вони вийшли «з’ясувати стосунки», а потім в бійку втрутився третій. Саме він і наносив удари ногою по голові, які і привели до фатальних наслідків. Але в матеріалах кримінального провадження цей третій не фігурує. Правоохоронці продовжують встановлювати інших учасників бійки.

На даний момент за рішенням суду обидва підозрюваних затримані без права на заставу. Вони заперечують свою провину в нанесенні смертельних ударів Юрію.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...