facebook

Гвалтував її по декілька разів на день: 16-річна дівчина найняла вбивцю, щоб позбутись батька

Жінка, яка найняла кілера, щоб вбити свого батька, який, за її словами, ґвалтував її до трьох разів на день, розповіла свою страшну історію виживання.

Зараз Черіл Кукк 48 років, і вона сподівається, що її розповідь допоможе іншим жертвам. Коли сталося вбивство, яке шокувало всіх місцевих жителів, їй було 16 років, вона вчилася в середній школі. Вона говорила, що, якби вона відмовила своєму батькові Джеймсу Пирсону в сексі, він би побив її. Чим сильніше я пручалася, тим сильніше він мене бив. Я доходила до моментів, коли дозволяла йому робити це, тому що в іншому випадку було болючіше».

Про свою тяжке життя Черіл написала книгу. У ній вона розповіла про те, що жахи почалися, коли їй було 10 років. Тоді її мати протягом декількох місяців лежала в лікарні через проблеми з нирками. У цей час батько став приділяти їй більше уваги. Він починав пестити свою дочку під час поїздок в лікарню. Тоді дівчинка нічого не розуміла, але стала підозрювати, що щось не так.

Коли мама Черіл померла, та була підлітком, якого вже кілька років ґвалтував власний батько. Вона боялася кому-небудь розповісти, та й чоловік твердив, що ніхто їй не повірить. Вона намагалася чинити опір, але він погрожував їй тим, що почне те ж саме робити з її молодшою сестрою.

У грудні 1985 року вона зізналася у всьому своєму хлопцеві Робу, але він і так здогадувався про те, що відбувається. Незабаром вона почула в новинах повідомлення про те, що жінка найняла кілера, щоб вбити свого чоловіка, і зрозуміла, що це може бути виходом із ситуації. На наступний день вона згадала про це в розмові з однокласником Шоном Піком, і він сказав, що готовий це зробити за тисячу доларів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Через пару місяців вона знайшла свого батька лежачим вниз обличчям в снігу біля будинку. У нього було випущено п’ять куль, які потрапили в голову і груди. Через тиждень Черіл, Шон і Роб, який допоміг заплатити кілеру, були заарештовані. Роб отримав умовне, Шона посадили на 24 роки (він вийшов в 2002 році), а Черіл засудили до шести місяців в’язниці.

Через 30 років, незважаючи на те що вона вийшла заміж за Роба і щаслива в шлюбі, Черіл визнається, що до сих пір з жахом згадує своє дитинство і бачить в кошмарах мертве тіло свого батька. Зараз вона випустила книгу і проводить бесіди з дівчатами, які стали жертвами кровозмісних згвалтувань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...