facebook

Поліцейські затримали жителя Гощанщини за смертельне побиття чоловіка

До поліції 1 червня близько 17:30 год повідомили медики про констатацію смерті 29-річного жителя села Пустомити, на тілі якого наявні тілесні ушкодження.

Працівники Гощанського відділення поліції та Головного управління Нацполіції в Рівненській області на місці події встановили, що у будинку жительки села Пустомити проживає 50-річний співмешканець та 29-річний племінник.

31 травня близько 21 години між чоловіками виник побутовий конфлікт, у ході якого молодший, один раз вдарив старшого. Після цього молодик, який до того ж був напідпитку, вдарив свою тітку.

Співмешканець, заступившись за дружину, вдарив того по голові цеглиною, а потім кілька разів — металевою коцюбою. Наступного дня подружжя поїхало у місто, а коли близько 14 години повернулося, виявило, що 29-річний молодик не подає ознак життя. Лікарі «швидкої», які прибули за викликом господарів лише констатували смерть потерпілого. Попередньою причиною загибелі молодика є важкі травми голови. Його тіло направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті.

За фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

50-річного зловмисника правоохоронці затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...