facebook

“Нічого хорошого не побачила, але…”: пророцтво спадкоємиці Ванги на 2018 рік, яке вже почало збуватися

Її словам почали довіряти після того, коли описані події майбутнього почали поступово збуватися.

Вже кілька років поспіль увага світової спільноти прикута до незвичайної дівчинки із Франції. Каеде Убер називають спадкоємицею відомої провидиці Ванги через схожість життєвого шляху.

Її словам почали довіряти після того, коли описані події майбутнього почали поступово збуватися: від економічної кризи до військових протистоянь. Не обійшлося й без шахрайства. Традиційно, ім’ям таких людей прикриваються ті, кому вигідно здобути бодай крихти популярності.

Напророчила Убер і терористичну загрозу у 2018 році. Вона запевнила: найсерйозніші провокації торкнуться у першу чергу США, тому американській владі слід готуватися до них вже зараз. Найбільші міста струсонуть численні вибухи, внаслідок яких загинуть сотні людей.

Про Дональда Трампа Каеде не обмовилася й словом – для неї майбутнє мільярдера поки що не відкрилося,а от про Барака Обаму сказала, що він більше ніколи не піде у політику і кардинально змінить свою діяльність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Загроза світу, на її думку, криється і у “смаглявих людях зі Сходу”: мовляв, буде вона настільки серйозною, що охопить більшу частину Землі. Агресивно налаштовані групи будуть схожі на смертельний тайфун, який змітає все на своєму шляху. Щодо України “нова Ванга” нічого хорошого не помітила: чергові хвилі протестів, котрі можуть перевершити Революцію Гідності.

Попереджає Каеде і про можливість державного перевороту.

Вірити чи ні таким прогнозам, справа кожного, адже у будь-якому випадку завтрашній день не може бути відомий на 100% жодному із нас.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...