facebook

На Хмельниччині чоловік тиждень прожив поряд із вбитою дружиною

Вбивство сталося ще 16 травня в місті Полонному. Чоловік, який убив свою дружину, залишив тіло в будинку, а сам переселився в літню кухню і цілий тиждень там пиячив, аж поки у родичів потерпілої не виникли підозри і вони не викликали поліцейських.

 

Під час спілкування з правоохоронцями пенсіонер у скоєному зізнався. Як з’ясувалося, 16 травня близько 5-ї години ранку між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік схопив дерев’яну палицю на зразок бити і кілька разів вдарив 61-річну потерпілу по голові, а потім ще душив мотузкою.

Після скоєного зловмисник зачинив тіло в будинку, а сам переселився в літню кухню, де цілий тиждень пиячив. Тривалу відсутність господині помітили сусіди і аж через тиждень, 24 травня, повідомили про це її родичів, а ті вже викликали поліцію.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Згідно ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, йому може загрожувати до 15 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...