facebook

Олег Винник, Потап та інші зірки зніматимуться у фільмі франківця

Івано-Франківськ має чимало зіркових вихідців, котрі не цураються рідного міста, ба навіть афішують це з телеекранів, як наприклад той самий Юрій Горбунов, коли у своєму гумористичному шоу, показав номер в сюжеті котрого був його шкільний франківський випускний.

 

І ось знову Юрій Горбунов буде у центрі уваги, повідомляє Франик. Справа в тому, що зірковий вихідець Івано-Франківська наразі працює над зйомками комедійного фільму «Скажене весілля».

Прем’єра фільму планується восени і над його створенням працює велика кількість відомих людей.

Зокрема, музичним продюсером фільму виступив Потап і його команда, а на одну з ролей запросили відомого підкорювача жіночих сердець – Олега Винника. Горбунов ділиться різноманітними деталями процесу і каже, що наприклад того ж Винника важко було вмовити зніматися у фільмі, тим паче, що це його перший досвід у зйомках повнометражного фільму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Але сюжет і сам проект виявився настільки захоплюючим, що врешті решт всі вирішили доєднатися до цього процесу.

Скажене весілля – це комедійна стрічка про те, як дочка директора краєзнавчого музею поїхала на навчання у Францію і там познайомилася і з своїм вже тепер нареченим. Батько дівчини постійно наголошував, що вони європейська родина і дуже пишався французьким зятем, поки не побачив, що він африканського походження.

Тепер всі сили батька направлені на те, щоб перешкодити весіллю, та коли на кону справжнє кохання то стати на заваді не так легко.

Загалом, стрічка обіцяє бути веселою, зірковою і легкою. З нетерпінням чекатимемо прем’єри фільму, котра запланована вже восени цього року і нових цікавих проектів від наших талановитих земляків.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...