facebook

ГПУ встановила винних в Іловайській трагедії – Луценко (відео)

У п’ятницю, 15 липня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко виступив у Верховній Раді з темою по розслідуванню справи Іловайської трагедії.

156005c5baf40ff51a327f1c34f2975b1468569929

Новину повідомляє «Преса України».

За словами Луценка, в серпні 2016-го року ГПУ назве винних в Іловайській трагедії. Вже незабаром завершиться комплексна експертиза щодо трагедії в Іловайську.

«Головною військовою прокуратурою здійснюється досудове розслідування кримінального провадження досліджуються обставини та причини Іловайської трагедії, яка сталася у серпні 2014 року. На цей час на завершальному етапі перебуває проведення судово-комплексна військова комісійна експертиза, закінчення якої очікується у серпні поточного року. На основі документів, експерти встановили, хто і як керував військами на цьому напрямку. Хто віддавав накази і хто не віддав життєво необхідних наказів. Експерти завершують роботу», – сказав Луценко з трибуни українського парламенту.

Окрім того, глава ГПУ закликав народних депутатів вивчати Іловайську трагедію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Усі депутати, які виявлять бажання взяти участь у розслідуванні, будуть допущені до державної таємниці», – сказав Луценко.

Нагадаємо, журналіст Дмитро Гнап заявив, що під час самих кровопролитних боїв під Іловайськом президент України Петро Порошенко займався створенням офшорної компанії і витрачав час на це, тоді як в той момент українські військові благали про допомогу.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...