facebook

дна важлива відмінність між тим, як Кейт Міддлтон і Меган Маркл пoзують на фото

На знімках герцогині Кембриджської і герцогині Сассекської є цікава деталь, яку раніше ніхто не помічав.

Для того, щоб зрозуміти, що не так з фотографіями Кетрін Кембриджської, знадобилася професійна актриса в якості дружини принца.

Взаємодія з численними фотографами – одна з рутинних деталей життя майже кожного члeна королівської сім’ї. Натренована роками життя в королівській родині герцогиня Кембриджська чудово посміхається, проте практично ніколи не дивиться прямо в камеру.

На будь-якому заході Кетрін свідомо уникає зустрічі погляду з об’єктивом фотографа, тоді як для Меган прямий погляд в камеру – зовсім не рідкість. Можна було б припустити, що дівчина поки не забула про звички голлівудської актриси. Але експерт з мови тiла Джуді Джеймс вважає, що справа зовсім не в акторському минулому.

Джеймс вважає, що погляд у камеру – відмінна риса так званого віртуального покоління. «Не дивлячись на те, що Кетрін і Меган – ровесниці, у них зовсім різний бекграунд, пов’язаний з освоєнням віртуальних платформ і соцмереж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У Кейт, наприклад, ніколи не було і немає свого аккаунта в Instagram. Меган ж, навпаки, мала і блог, і добре підтримувані акаунти в соцмережах. Як і більшість дівчат покоління Селфі, у Меган прямий погляд в камеру (так званий «camera courting») увійшов в звичку. Це має на увазі намір відкритої і впевненої комунікації », – пояснює експерт.

Джеймс нагадує, що як актриса Меган, навпаки, повинна бути натренована не дивитися прямо на камеру. Але звичка поки ще сильна над дружиною принца. Можливо, в майбутньому вона і буде вести себе так само, як Кейт. З іншого боку, подібна взаємодія Меган з об’єктивом може стати ще одним порушенням протоколу, з приводу якого все навколо тільки знизують плечима: «Часи вже не ті».

Експерт зазначає, що тепер, коли вона вже стала члeном королівської сім’ї, Меган доведеться попрацювати над деякими своїми звичками, зокрема над звичкою спілкування в соціальних мережах.

Раніше вже було оголошено про закриття особистих акаунтів дівчини в Twitter і Instagram. Інформація про члeнів королівської сім’ї регулярно з’являється в офіційних блогах, проте самі Віндзор уникають особистих повідомлень і публікацій.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...