facebook

Витратив близько 100 тисяч гривень: Одіозний священик УПЦ МП похвалився розкішним відпочинком в ОАЕ

Священик Української православної церкви Московського патріархату Олексій Зощук із смт. Нова Ушиця Хмельницької області витратив на відпочинок близько 100 тисяч гривень.

 

За даними спільноти “Релігійний інсайдер”, в лютому він провів відпустку з дружиною і двома дітьми в п’ятизірковому готелі “Rixos Bab Al Bahаr”, який вважається одним із найдорожчих курортів Об’єднаних Арабських Еміратів.

“Грошей немає, але ви тримайтеся” – крилата фраза Діми Медведєва, адресована жителям окупованого Криму, аж ніяк не відноситься до агентів ФСБ в Україні, які можуть собі дозволити витрачати кошти російських платників податків направо і наліво. Тим більше, якщо ця особа керує крилом російської пропаганди в УПЦ (МП)”, – прокоментували пост організатори групи на сторінці в Facebook.

Як пише всесвітньо відомий сайт бронювання готелів і оренди апартаментів Booking.com, цей курортний готель з обслуговуванням за системою “все включено” з необмеженим харчуванням і напоями розташований в місті Рас-ель-Хайма. До послуг гостей 14 ресторанів і барів, а також щоденні розважальні програми. Готель знаходиться на найчистішому пляжі штучного острова Аль-Мар’ян.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відзначається, що про “паломництво” священика Зощука не були в курсі ні керуючий справами УПЦ митрополит Антоній, ні вікарій Київської єпархії та голова представництва УПЦ при європейських міжнародних організаціях, єпископ Віктор Коцаба.

“Якщо добре придивитися, отця Олексія Зощук легко переплутати з олігархом: особисті водії, дорогі автомобілі, елітні курорти. І, до речі, зовсім скоро його можна буде привітати з придбанням квартири в Києві за 150 тис. доларів”, – йдеться в повідомленні.

Цікаво, що в січні 2018 року священика УПЦ МП Олексія Зощука додали в “Чистилище” сайту “Миротворець” за пропаганду “русского міра” в Україні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...