facebook

“Зруйнували будинок, спалили і винесли все цінне”: Те, що зробили безпритульні в Києві приголомшило Мережу

Мешканка Києва заявила про те, що бездомні влаштували справжнє гетто з двору біля її будинку. Своє обурення вона висловила в “Електронній книзі скарг України”.

 

За словами жінки, бездомні просто окупували будівлю колишнього садка, де облаштували собі місце проживання. Через таких сусідів страждає весь двір, який “нові жителі” просто закидали сміттям і своїми фекаліями.

“Доброго дня! Я дуже люблю наш Київ, живу на вул. Тургенєвська 57, але ось так виглядає вхід в мій будинок, а за будинком будівлю колишнього садка, який окупували бомжі », – написала вона.

За словами розсердженої жінки, бездомні не тільки розікрали будівлі, буквально продавши все, що можливо, а й влаштували справжнє царство для щурів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Вони зруйнували будівлю, спалили і винесли все цінне, а навколо просто все запаскудили, розвели щурів і це все в центрі Києва. Куди я тільки не зверталася, дзвонила 1551, в Благоустрій Шевченківського району, але це напевно не актуальне », – продовжила вона.

Киянка нарікає, що зверталася вже в безліч інстанцій, але її навіть не вислухали.

«Чому бомжам комфортно жити, а мені платнику податків – ні? Прошу Вас приїжджайте, подивіться, може з Вашою допомогою, що щось зрушиться з мертвої точки? Дякую за розуміння! », – резюмувала киянка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...