facebook

“Стрілянину влаштували відразу два депутата …”: Стали відомі подробиці скандальних розборок прямо під час засідання

Виявилося, що озброєні були відразу декілька депутатів. Під час інциденту на сесії Нікопольської міськради зброя була мінімум у чотирьох осіб, а стріляв не тільки депутат Олександр Рибаков, але й інший депутат — Вадим Колесник. Політик відкрив вогонь, коли активісти залили його кефіром. Двоє охоронців відводять свого підопічного, тримаючи зброю напоготові, а в цей час він намагається перезарядити пістолет, цілиться в опонентів, але потім ховає його.

«На цьому інцидент не вичерпався. Правоохоронці намагалися стримати активістів, зав’язалася бійка, раптом знову пролунав постріл. На відео видно, як чоловік у блакитній футболці не з першого разу, але зміг вистрілити над головами людей, а потім пішов у президію, пошептався з мером і без перешкод зник з приміщення. Активісти стверджують, що це був ще один депутат Вадим Колесник», — йдеться в повідомленні.

У поліції кажуть, «ніхто не постраждав», але відзначають, що інформацію про другому стрілкою вже вивчають. Крім того, вже відкрито три кримінальні провадження: за порушення порядку, хуліганство і замах на вбивство.

Нагадаємо, як передавала Politeka, депутат Нікопольської міськради Олександр Рибаков відкрив стрілянину після того, як йому одягли на голову пакет з кефіром, а мера міста Андрія Фісака облили зеленкою.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на сесію прийшла велика кількість активістів “Правого сектора”, які заважали депутатам прийняти порядок денний.

На початку засідання, коли приймався порядку денного, представники “Правого сектора” підійшли до трибуни. Слово взяла Тетяна Біла, яка виступила із закликами міняти владу. У залі почалися бійки, після чого активісти піднялися на трибуну і заблокували міського голову.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Потім у залі пролунало два постріли. Одна куля влучила у стелю, друга – в стіну поряд з активістами. Точно відомо, що стріляв з пістолета депутат Рибаков. Цю інформацію вже підтвердив начальник Нікопольського міського відділу поліції Євген Кравцов.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...