facebook

Почастішали самогубства серед українських військових. Начальство ВСУ “розводить руками”.

В Україні почастішали самогубства серед військовослужбовців. З початку 2018 року скоїли суїцид вже 33 військовослужбовців ВСУ. Найбільше самогубств було зафіксовано в зоні АТО.

 

Про це в п’ятницю, 4 травня в ефірі одного з телеканалів заявив головний військовий прокурор Анатолій Матіос. Він посилався на дані до ЄРДР.

“За період цього року, це даними ЄРДР, до сьогоднішнього дня вчинили самогубство 33 військовослужбовців. Найбільше – у зоні АТО. Причини різні – від сімейних негараздів до психічного неприйняття втоми“, – заявив Матіос.

Всього Матіос вже повідомив про понад 500 самогубства учасників АТО.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, стало відомо про смерть двох співробітників Служби безпеки України. На вихідних, 14-15 квітня у Києві двоє співробітників СБУ практично одночасно наклали на себе руки. Про це написав журналіст Станіслав Речинський на своїй сторінці.

Співробітник СБУ у відставці вчинив самогубство за допомогою нарізної зброї – пістолета «Зауер» NU 825621. Трагедія сталася в селі Михайлівська Рубежівка Києво-Святошинського району. У поліцію про подію повідомив син цивільної дружини Вовчка.

О 14:15 (не уточнюється, це сталося 14 або 15 квітня) в поліцію звернулася дружина співробітника СБУ Сергія Ткаченка (1985 р. н.). Жінка повідомила, що її чоловік вистрілив собі в голову з пістолета «Макарова».

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...