facebook

Усе в сім’ю: український депутат знайшов хитрий спосіб віддати бюджетні кошти дружині

Скандальний депутат вирішив віддати бюджетні гроші своїй дружині. Інцидент трапився в Харкові. Там аграрний депутат з партії “Відродження” Володимир Юрков віддав кошти з бюджету фірмі дружини.

 

Державне підприємство “Іскра” уклало угоду з підприємством “Альянс” стосовно виробництва сільськогосподарської продукції вартістю 2,42 млн грн.

У фірми був єдиний конкурент – фермерське господарство Олександра Строгого. При цьому фермерським господарством “Альянс” володіє дружина директора ДП “Іскра”, депутата Харківської облради Володимира Юркова – Лариса Юркова.

Активісти стверджують, що йдеться про пряме комбайнування, культивацію, оранку, боронування, посів, глибоке рихлення, коткування та обприскування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними системи Youcontrol, кінцевим бенефіціарним власником та співвласником фермерського господарства “Альянс” упродовж тривалого часу був сам Володимир Юрков.

Цікаво, що влітку минулого року Юрков у статусі керівника держапідприємства “Іскра” замовив товарів та послуг на 7,78 млн грн фірмі “Альянс”, в якій він є співвласником.

Так, підприємство “Іскра” купило зернові культури та насіння соняшника у фермерського господарства “Альянс” і продовжує зберігати їх в приміщеннях “Альянсу”, сплачуючи ще 720 тис. грн.

Юрков – депутат Харківської облради від партії “Відродження”, член постійної комісії з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...