facebook

“Що робити з такими грошима. В магазині не прийняли…”: В Україні розгорівся скандал через купюри зі штампом…

Всупереч рішенню партії Хомутиннік подався в Президенти.

20 квітня в Києві пройшов з’їзд партії «Відродження». На порядку денному з’їзду очікувано були питання пов’язані з майбутніми в 2019 році виборами.

«Відродження» хоче провести праймеріз кандидата на пост Президента, де візьмуть участь Віктор Бондар – голова партії «Відродження», Володимир Пилипенко -Перший заступник Голови партії та Геннадій Кернес.

При цьому один із засновників «Відродження», колишній регіонал і «король ПДВ» Віталій Хомутиннік через низку корупційних звинувачень і скандалів мав відійти в сторону і остудити свої президентські амбіції, заявлені напередодні з’їзду.

Як відомо, в березні в різних містах України з’явилися агітаційні плакати з написом “Віталій Хомутиннік – наш Президент”. Відразу після розголосу, в прес-службі партії вельми ухильно прокоментували цю ситуацію, вказавши що про кандидатури в Президенти повідомлять пізніше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І ось сьогодні стало відомо, що політтехнологи Хомутинніка почали активно працювати. У мережі з’явилися фотографії купюр номіналом 50 і 200 грн з написом «Голосуй за Хомутинніка».

Користувачі соцмереж вже скаржаться, що такі купюри не приймають в магазинах.

«Люди, порадьте, що робити з такими купюрами. Отримав зарплату, де було ось це. У магазині такі гроші не взяли. Може хто знає, що це за Хомутиннік і навіщо він це зробив? Куди тепер їх здати?», – пише користувач Микола Резніков в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...