facebook

Зламав ніс та забрав сумку: волинянин напав та пограбував матір своїх дітей

У Любомлі чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, відібрав у колишньої дружини сумку, зламавши їй при цьому носа. В обвинуваченого та потерпілої є 4 спільних дітей.

 

Про це йдеться у вироку Любомльського районного суду Волинської області.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 1 березня 2018 року обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись навпроти житлового будинку № 8 на вулиці Поштовій в Любомлі, намагався заволодіти чужим майном. Зокрема, чоловік наніс удар кулаком в обличчя потерпілої, внаслідок чого жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забійного садна спинки носа та перелому кісток носа. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, тілесні ушкодження відносяться до легких.

Після нанесення удару обвинувачений вирвав з рук потерпілої жіночу сумку оранжево-золотистого кольору вартістю 150 гривень, в якій знаходились гаманець чорного кольору вартістю 70 гривень з грошовими коштами в сумі 80 гривень та документи на її ім’я. Загальна сума майнової шкоди склала 300 гривень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зауважимо, що чоловік повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину. До слова, при обранні покарання суд зважав на думку потерпілої, яка не наполягала на суворому покаранні, а також на те, що в обвинуваченого та потерпілої є 4 спільних дітей.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 4 роки, однак, на підставі ст.75 КК України звільнив від призначеного покарання, якщо він протягом 2 років не вчинить нового злочину.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...