facebook

Пасажира було не врятувати: свідки вибуху авто у Києві розповіли деталі

Очевидці смертельного вибуху авто у Києві стверджують, коли витягли водія машини, він ще перебував у свідомості, натомість пасажира врятувати було мало шансів, оскільки щось вибухнуло у салоні з боку переднього пасажирського сидіння.

Вибух авто стався у велелюдному місці на проїзній частині під багатоповерхівкою. Зазначається, що тоді повз проходили та перебували поряд десятки перехожих, але, на щастя, ніхто не постраждав.

За словами охоронця ятки в парку, легковик тільки рушив зі світлофора, як спереду щось вибухнуло, а салон спалахнув.

“Прилетіло скло, а потім почав водій кричати: “Допоможіть, допоможіть!” Він перебував у свідомості, Було видно порізи осколкові, на лікті – сильна кровотеча. Обличчя було в сажі”, – каже чоловік.

Як переконують інші очевидці, вибух стався у салоні з боку переднього пасажирського сидіння, відтак, як підкреслюють люди, врятувати пасажира шансів не було.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Там, де пасажир сидів – його сторона більше горіла. Він навіть не ворушився”, – стверджує працівниця однієї з піцерій.

Свідки також розповідають, що у підсумку водія витягли та стали надавати медичну допомогу, накладати жгути, натомість чоловік, втрачаючи свідомість, лише просив зв’язатися із рідними.

Опісля його терміново госпіталізували. Наразі потерпілий перебуває у реанімації у важкому стані, щоправда йому вже було зроблено відповідну операцію.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...