facebook

Скільки українців хочуть зближення з Росією: результати дослідження

Вступ України в Європейський Союз на референдумі готові підтримати понад 60% опитаних українців. 40% – за вступ у НАТО. І лише 10% респондентів відповіли, що хотіли б зближення з Росією.

Таке соціальне дослідження провів Центр соціальних і маркетингових досліджень “Socic”.

Якби найближчим часом відбувся референдум щодо вступу України до ЄС – 61% опитаних проголосували б за, 22,7% проголосували б проти, 7,3% не взяли б участь у такому референдумі та 9% респондентів не відповіли б на питання.

У випадку, якщо б референдум про вступ України до НАТО також відбувся зараз – 44,8% проголосували б за, 35,1% проголосували б проти, 12,6% не змогли відповісти і 7,5% не взяли участь у референдумі.

Крім того, українці відповіли, які три найбільші проблеми вимагають термінового вирішення. Більш ніж половина респондентів обрали саме воєнний конфлікт на Сході. Двома наступними проблемами, яким потрібен терміновий розвиток – низький рівень зарплати та пенсії, а також зростання цін на основні товари.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Соціальне дослідження проводилось 19 – 25 квітня 2018 року. Всього опитано 3000 респондентів – дорослі громадяни України.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...