facebook

Проросійський бойовик намагався отримати український закордонний паспорт

Служба безпеки України затримала проросійського бойовика, який намагався перетнути кордон на контрольовану Україною територію, щоб отримати український закордонний паспорт.

Про це пише прес-служба СБУ у Facebook. Оперативники встановили, що проросійський бойовик намагався потрапити на контрольовану українською владою територію для отримання закордонного паспорта громадянина України.

Документ був потрібен для оформлення поїздки в одну із країн Близького Сходу, де бойовик планував стати найманцем у незаконному збройному формуванні, створеному кураторами зі спецслужб Російської Федерації, – йдеться у повідомленні.

Співробітники Служби безпеки України затримали бойовика терористичної організації “ЛНР”, який намагався потрапити на контрольовану українською владою територію через пункт пропуску “Зайцеве” на Донеччині. Поліція виявила у нього військовий квиток “2-го армійського корпусу народної міліції ЛНР”, прихований у взутті.

Зазначимо, відомо, що затриманий брав активну участь у російській агресії проти України. Зокрема, перебував на бойових позиціях під час обстрілів терористами Станиці Луганської.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...