facebook

Або він порушив закон, або вважає українців ідіотами: Омеляна спіймали на брехні про “безкоштовні” пологи його дружини в Америці

Журналістка Катерина Панова, яка нині проживає у Флориді, звинуватила главу Мінінфраструктури Володимира Омеляна у брехні і маніпуляціях щодо того, що його дружина безкоштовно народжувала на території Сполучених Штатів.

Вона запевняє, що розповідь міністра інфраструктури Володимира Омеляна про безкоштовні пологи його дружини в США або відверта брехня, або маніпуляція.

«Ось тут мені як колишньій мешканці Нью-Йорка (нині я в Майамі) і мамі двох американських дітей дуже соромно за батьківщину. Є тільки два варіанти. Або Омелян бреше про безкоштовні пологи, вважаючи українців ідіотами і навіть не намагаючись брехати витончиніше. Або він сміливо і публічно зізнається в порушенні американських законів, і цими безкоштовними пологами вкрав гроші у мене як американського платника податків», – пише Панова

За словами автора матеріалу, народжувати в Нью-Йорку безкоштовно можна виключно по страховці Emergency Medicaid для малозабезпечених, тоді ці витрати покривають платники податків. Панова пише, що незаможними сім’ю Омеляна назвати не можна, оскільки в декларації за минулий рік у них зазначено понад 90 тисяч доларів доходу. Вона підкреслює, що скористатися даною страховкою можуть тільки жителі Нью-Йорка, однак медики часто вірять пацієнтам на слово. За словами автора, це свідчить про те, що Світлана Бевза збрехала американським лікарям. До слова, за таку провину в США існує відповідальність.

«Тому що це «безкоштовне страхування» і весь алгоритм його отримання розрахований на бідних жінок в нужді, часто нелегалок, чорних або латиноамериканок, які ледь говорять англійською, не мають освіти, роками живуть і працюють в США на найбрудніших і важких роботах і реально потребують допомоги. А не на допомогу українським модельєрам в Нью-Йорку», – підкреслила журналіст.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Панова зазначила, що народила дев’ять місяців тому в Нью-Йорку дочку, а раніше перша дитина також з’явився на світло в цьому американському місті. Журналіст розповідає, що від роботи чоловіка у їх сім’ї була дуже хороша страховка, проте все одно за пологи довелося доплатити півтори тисячі доларів, а рахунок для страхової перевищив сім тисяч доларів. Автор запевняє, що українка, яка вирішить народжувати в США не за кошти американських платників податків, повинна приготувати на пологи близько десяти тисяч доларів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...