facebook

“Привезли на квартиру, де було більш як 5 людей….”: 22-річну дівчину жорстоко зґвалтували, знадобилося втручання лікарів

Як розповіла мукачівка телеканалу М-студіо, минулого тижня її зґвалтували більше 5 чоловіків. Зараз вона боїться за власне життя, бо не вірить, що винні будуть покарані.

Зі слів дівчини, минулого тижня 2 невідомих чоловіків затягнули її в автомобіль та привезли на квартиру, де було більше 5 людей. Там, розповіла дівчина журналістам М-Студіо, чоловіки почали заливати в неї алкоголь, від якого вона почала п’яніти.

Згодом, як тільки з’явилася можливість, каже дівчина, вона вибігла на балкон та стрибнула вниз, але її наздогнали та повернули у квартиру.

Мукачівка розповідає, що на наступний день з множинними синцями вона звернулася до лікарів, які вже готують її до операції. Заяву про факт масового зґвалтування потерпіла віддала у поліцію.

У Мукачівській ЦРЛ підтвердили у коментарі Mukachevo.net, що дівчина дійсно зверталася до них по допомогу. Лікарі уточнили, що у дівчини було діагностовано компресійний перелом поперекового хребця. Щодо підтвердження факту зґвалтування, лікарі переадресовують питання правоохоронцям.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом у поліції прокоментували випадок:

“Був факт звернення. Заявниця звернулася в поліцію, але відмовилася писати заяву, повідомивши, що все було за згодою. Заявила, що вона лише хотіла полякати хлопця, з яким у неї були статеві стосунки. Через кілька днів чомусь дівчина змінила покази і заявила про групове згвалтування. Поліцією проводиться перевірка. Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 152 Кримінального кодексу України. Карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років”

Справа так і не рушила з місця. Винні залишились не покараними.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...