facebook

Один з найкращих баскетболістів в історії НБА оголосив про закінчення кар’єри

Форвард “Сан-Антоніо Сперс” Тім Данкан оголосив про рішення повісити кросівки на цвях.

MIAMI, FL - JUNE 06:  Tim Duncan #21 of the San Antonio Spurs reacts after picking up his third foul in the third quarter against the Miami Heat during Game One of the 2013 NBA Finals at AmericanAirlines Arena on June 6, 2013 in Miami, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Mike Ehrmann/Getty Images)

Знаменитий важкий форвард “Сан-Антоніо Сперс” Тім Данкан оголосив про закінчення кар’єри баскетболу, повідомляє ESPN. Всю свою кар’єру Данкан провів в “Сан-Антоніо”, будучи обраним під першим номером драфта НБА 1997 року. Він провів в лізі 19 сезонів, вигравши п’ять чемпіонських титулів. Двічі Данкан визнавався найціннішим гравцем (MVP) регулярного чемпіонату НБА, ще він тричі ставав MVP фінальної серії в лізі.

В “епоху Данкана” команда з Техасу жодного разу не пропускала матчі в плей-офф. Форвард займає чотирнадцяте місце в історії НБА за набраними очками, а також шосте місце за підбір. На думку більшості провідних експертів НБА, він є найкращим важким форвардом в історії Асоціації. Рішення Данкана про закінчення кар’єри означає, що в “Сан-Антоніо” буде зруйновано найуспішніше тріо гравців в історії ліги, до якого також входили француз Тоні Паркер і аргентинець Ману Жинобілі.

Раніше УНІАН повідомляв, що Данкан заздалегідь повідомив своїм партнерам про своє закінчення кар’єри.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...