facebook

Брат «розіп’ятого хлопчика» з Донбасу: Мережу підірвало ще одно пропагандистське відео російських ЗМІ

Мережу буквально підірвало нове відео телеканалу “Росія 1”, передає Корупція.Інфо.

На цей раз журналісти скандального медіа вирішили зробити сюжет про те, чи була хімічна атака в Сирії. За словами співробітників телеканалу, це лише постановка, і ніякого пріміненія забороненої зброї не було. Журналістам навіть вдалося знайти 11-ти річного хлопчика Хасана, який розповів, що нібито йому дали поїсти в обмін на те, що він знявся в постановочному ролику.

“Ми були в підвалі. Мама мені сказала, що сьогодні нічого їсти, поїмо тільки завтра. Ми почули крик на вулиці:« Ідіть до лікарні! »Ми побігли до лікарні. Як тільки я увійшов, мене схопили і почали поливати водою. Після цього нас поклали на ліжко поруч з іншими людьми”, – розповів хлопчик російським журналістам.

Дав коментар виданню і батько хлопчика, який заявив, що ніякої хімічної зброї навіть близько не бачив. І може бути пропагандистський ролик залишився б непоміченим, але офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова вирішила опублікувати його на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук.

Але користувачі інтернету помітили, що російські телеканали вже не раз маніпулювали дітьми заради того, щоб зробити скандальний сюжет:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Часом не брат розп’ятого хлопчика з першого каналу, і син іспанського авіадиспетчера?», “Син іспанського диспетчера і офіцерської дочки, брат розп’ятого в трусиках? Ви знущаєтеся? Ви думаєте, хто вірить у ваші брудні плітки? “

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...