facebook

200 грн за сніданок у ресторані: нардепи поскаржилися, що харчуються в їдальні

Українські чиновники висловили своє невдоволення цінами в одному з депутатських готелів. Зокрема, мова йде про державний готелі “Київ”, який знаходиться в українській столиці. Раніше повідомлялося, що готель надає народним депутатам номера без люксових дрібниць. Однак, ціни на харчування для народних обранців далеко не низькі, стверджують самі політики.

З’ясувалося, що сніданок в готелі коштує мінімум 200 гривень. На таку суму можна вибрати найпростіше меню: млинці з сиром і зі сметаною і чашку кави. Обід обійдеться мінімум в 400 гривень. До нього увійде найдешевша перша страва, м’ясо, гарнір і салат.

Тим часом, пляшка популярного коньяку варто в депутатському готелі близько 11 тисяч гривень, що в два рази дорожче, ніж в звичайних магазинах.

Такі ціни нібито є непідйомними на депутатів, тому вони “змушені” харчуватися в їдальні Верховної Ради.

Нагадаємо, Україна увійшла у трійку країн з найбільш доступним рівнем життя. Про це написала нардеп від «Народного фронту» Вікторія Сюмар, закликавши українців пишатися своєю країною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Британці стверджують, що Україна входить до трійки країн, де жити дешево. Дешевше ніж у Індії, Грузії і, звичайно, Росії. З дешевими, відповідно, тарифами ЖКГ …. PS. Свою країну точно варто цінувати», – йдеться у повідомленні.

Витрати на забезпечення функціонування державних резиденцій, зміст призначених для розміщення і обслуговування Президента об’єктів та інших створених для здійснення його повноважень держорганів склали в 2017 році 81,2 млн гривень.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...