facebook

Фотографії в Facebook можуть розповісти про рівень IQ – вчені

Вченим з Великобританії вдалося визначити рівень IQ користувачів соцмереж за їхніми фотографіями Facebook за допомогою розробленого алгоритму.

Як випливає з повідомлення вчених, в основу свого дослідження творці алгоритму поклали аналіз групи людей, які пройшли тести, які показали їх рівень інтелекту, а потім показники порівнювалися з їх фотографіями в соціальних мережах.

facebook_2

У своїй оцінці прорамма використовувала не тільки те, що зображено на фото, але також і физиогномические риси обличчя, позу, одяг і наявність в кадрі інших об’єктів.

Крім того, в ході дослідження виявилося, що деякі ознаки оманливі. Наприклад, мова йде про окулярах на фотознімках. Разом з тим, Селфі Герасимчука показником низького рівня інтелекту, як можна було б подумати.

Також вчені з’ясували, що користувачі з високим показником IQ відповідально ставляться до вибору фотографій для соцмереж.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Раніше, американські вчені опублікували дослідження, в якому розповіли, який колір сприяє на божевільні, агресивні дії і породжує революції.

джерело http://health.obozrevatel.com/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...